• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Υποτροφίες
  • Υποτροφίες από το Συμβούλιο Υποτροφιών της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (China Scholarship Council-CSC) σε Κύπριους/ες για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024

Υποτροφίες από το Συμβούλιο Υποτροφιών της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (China Scholarship Council-CSC) σε Κύπριους/ες για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024

Το Συμβούλιο Υποτροφιών της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας προσφέρει συνολικά οκτώ (8) πλήρεις υποτροφίες για σπουδές στην Κίνα σε Κύπριους/ες για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Επισυνάπτονται τα σχετικά με το θέμα έγγραφα της Πρεσβείας της Κίνας στην Κύπρο:

(α) Οδηγίες συμπλήρωσης και εκτύπωσης της ηλεκτρονικής αίτησης (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1).

(β) Οδηγίες όσον αφορά στην αποστολή της αίτησης και των υπόλοιπων συνοδευτικών εγγράφων που θα πρέπει να αποσταλούν (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2).

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση, παρακαλούμε όπως αποστείλουν στο Ινστιτούτο Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τα σχετικά στοιχεία, όπως αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση, στην κα Άντρια Ιωάννου (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ.: 22894274) το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 24/01/2023.