Ομάδα μαθητών κατέλαβε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό «Global Online Innovation Camp» (13-20 Μαρτίου 2024)

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μαθητών/τριών του σχολείου μας, που συμμετείχε και κατέλαβε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό «Global Online Innovation Camp», ο οποίος διοργανώθηκε από τους Οργανισμούς JA Europe Junior Achievement Ευρώπης και Ασίας από τις 13 μέχρι τις 20 Μαρτίου 2024.

Το φετινό θέμα του διαγωνισμού ήταν να παρουσιαστεί μια καινοτόμα πρόταση για βελτίωση της ζωής και της αποδοτικότητας των ναυτικών στις θάλασσες, καθώς και των λιμενεργατών, με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η ομάδα μας συνεργάστηκε με αντίστοιχη ομάδα μαθητών από τη Σιγκαπούρη. Εργάστηκαν διαδικτυακά για να παρουσιάσουν από κοινού την πρότασή τους: τη SeaZen Solutions, τον απόλυτο Σύντροφο Ευεξίας Ναυτών. Η πρότασή τους είναι μια πλατφόρμα που βελτιώνει τη ψυχική υγεία των ναυτών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στη θάλασσα, χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη.

Την ομάδα απαρτίζουν ο Σοφοκλής Βασιλείου του Β32, η Νεφέλη Βασιλείου, ο Άγγελος Αγαθαγγέλου και ο Γιώργος Ψηλογένης του Β21.

Χίλια μπράβο, παιδιά! Κάνετε το σχολείο σας περήφανο!

Την ομάδα απαρτίζουν ο Σοφοκλής Βασιλείου του Β32, η Νεφέλη Βασιλείου, ο Άγγελος Αγαθαγγέλου και ο Γιώργος Ψηλογένης του Β21.