• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Μαθητικοί Διαγωνισμοί
  • Διεξαγωγή Σχολικού Διαγωνισμού και Πρόσκληση για Υποστήριξη Εκδηλώσεων σε Σχολεία της Λευκωσίας - European Office of Cyprus

Διεξαγωγή Σχολικού Διαγωνισμού και Πρόσκληση για Υποστήριξη Εκδηλώσεων σε Σχολεία της Λευκωσίας - European Office of Cyprus

Το κέντρο πληροφόρησης Europe Direct Λευκωσίας - Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει τον μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οφέλη μας». Στόχος του διαγωνισμού είναι η συλλογή πληροφοριών (κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) σχετικά με τη διαδικασία ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οφέλη που είχε η ένταξή μας. Οι μαθητές σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, θα κληθούν με την δημιουργικότητα και φαντασία τους να ετοιμάσουν μια παρουσίαση PowerPoint ή βίντεο.  

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης της Επαρχίας Λευκωσίας.

Θα χαρούμε πολύ όπως ενημερώσετε τους μαθητές/τριες σας για τον διαγωνισμό μας, προωθώντας την ανακοίνωση του διαγωνισμού όπου αναγράφονται λεπτομερώς όλες οι πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές και καθηγητές. Ο/Οι μαθητής/ες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι 3 ημερών στο Στρασβούργο ή στις Βρυξέλλες.

Καθώς ο σκοπός μας είναι η προβολή και η προώθηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των αξιών της, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Europe Direct Λευκωσίας - Πανεπιστήμιο Κύπρου παρέχει υποστήριξη σε σχολικές εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ευρωπαϊκές αξίες.

Στο παρόν μήνυμα θα βρείτε συνημμένο:

  1. Το έντυπο υποστήριξης εκδηλώσεων και δράσεων σε σχολεία με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες
  2. Την ανακοίνωση του μαθητικού διαγωνισμού στα Ελληνικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες
  3. Την ανακοίνωση του μαθητικού διαγωνισμού στα Αγγλικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες
  4. Το έντυπο συγκατάθεσης γονέα στα Ελληνικά
  5. Το έντυπο συγκατάθεσης γονέα στα Αγγλικά

Η προθεσμία αποστολής της παρουσίασης των μαθητών είναι την 1η Δεκεμβρίου 2024 στις 23:59 μ.μ.

Για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινήσεις ή τυχόν προβλήματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε απαντώντας στο παρόν μήνυμα είτε τηλεφωνικά στο 22 89 42 78.


1. Έντυπο υποστήριξης εκδηλώσεων και δράσεων σε σχολεία pdffileicon30x30
2. Ανακοίνωση του μαθητικού διαγωνισμού στα Ελληνικά pdffileicon30x30
3. Ανακοίνωση του μαθητικού διαγωνισμού στα Αγγλικά pdffileicon30x30
4. Έντυπο συγκατάθεσης γονέα στα Ελληνικά pdffileicon30x30
5. Έντυπο συγκατάθεσης γονέα στα Αγγλικά pdffileicon30x30