ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΦΟΙΤΗΤΗΣ 2024" - Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Cleopatra Hotel, Λευκωσία

Σας προσκαλούμε στη 11η ετήσια έκθεση “Φοιτητής 2024” που διοργανώνουμε την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Cleopatra Hotel στη Λευκωσία. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πάνω από 80 πανεπιστήμια από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Αμερική, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Κύπρο και την Ελλάδα. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 3:00 μ.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στην εκδήλωση αυτή θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους/ες τους μαθητές/τριες να ενημερωθούν για τα προ-πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε κάποια από τα ανώτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να μάθουν για τις διαδικασίες αιτήσεων, τα δίδακτρα και τη φοιτητική ζωή από επίσημους αντιπροσώπους των πανεπιστήμιων αλλά και τους εξειδικευμένους συμβούλους της StudyNet Academic Consultants.

Επίσης, για όσους μαθητές/τριες ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μαζί  μας το επάγγελμα που τους ταιριάζει, στην εκδήλωση θα ενημερωθούν για το πρωτοποριακό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού EvCareer, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές/τριες 14 έως 18 ετών, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης για την επιλογή της κατάλληλης μεταλυκειακής εκπαίδευσης.

Εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια, η StudyNet Academic Consultants τάσσεται στις υπηρεσίες όλων των νέων που επιθυμούν μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου και αναλαμβάνοντας όλο το διαδικαστικό μέρος, από τη συμπλήρωση των αιτήσεων μέχρι την εξασφάλιση στέγασης, εγγυόμαστε το πιο επιτυχημένο ξεκίνημα σπουδών για ένα λαμπρό μέλλον.

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν ενθαρρύνατε τους μαθητές σας να παρευρεθούν  στην έκθεση καθώς πιστεύουμε ότι θα τους βοηθούσε πολύ σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

image004
image005
image003

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΦΟΙΤΗΤΗΣ 2024" - Flyer (English)  pdffileicon20x20
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΦΟΙΤΗΤΗΣ 2024" - Flyer (Greek)  pdffileicon20x20