Ημέρα Γνωριμίας Πανεπιστημίου Κύπρου 2023

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο πλαίσιο ενημέρωσης των υποψήφιων προπτυχιακών φοιτητών/ριών για τα προγράμματα σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη φοιτητική κοινότητα, διοργανώνει «Ημέρα Γνωριμίας» (Open Day), την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 11.00 -15.00 , στην Πανεπιστημιούπολη. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημέρας Γνωριμίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λειτουργεί Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, οι οποίοι θα είναι στελεχωμένοι από ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των Σχολών, Τμημάτων, Διοικητικών Υπηρεσιών και άλλων οντοτήτων του Πανεπιστημίου για περαιτέρω ενημέρωση των ενδιαφερομένων.  Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας θα ενημερώνει τους/τις υποψηφίους/ες για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτησή τους (ακαδημαϊκά θέματα, θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής, κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης κ.α.).  Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ξεναγήσεις στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://bit.ly/3wWNB5J

Θα είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τους μαθητές του σχολείου σας αλλά και τους γονείς τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενημερώνοντάς τους  για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται και για άλλα θέματα σχετικά με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν γνωστοποιούσατε τις πιο πάνω πληροφορίες στους μαθητές/γονείς του σχολείου σας.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Ευαγγέλου Συμεωνίδου

cid:<a href=

  Κατερίνα Ευαγγέλου Συμεωνίδου /Katerina Evangelou Symeonidou

  Ανώτερη Λειτουργός/ Senior Officer

  Υπεύθυνη Τομέα Προπτυχιακών Σπουδών / Head of Undergraduate       

  Studies Sector

  Υπηρεσία Σπουδών και  Φοιτητικής Μέριμνας / Academic Affairs    

  and Student Welfare Service 

  tel. +357 22894028 | www.ucy.ac.cy/aasw 

  B24BB741200048B9FC92401D