Nicosia Book Fest 2024

Το Ινστιτούτο Ερευνών «Προμηθέας», σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, τον Δήμο Στροβόλου και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, διοργανώνει και φέτος το Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας.

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του φεστιβάλ με τις ημερομηνίες του Φεστιβάλ και QR Code που οδηγεί στην εφαρμογή με το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων. 

NICOSIA BOOK FEST 2024

"εκεί που η φαντασία γίνεται πραγματικότητα"

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου ξεκινά…

Το Nicosia Book Fest 2024 σας περιμένει για ένα ακόμα μοναδικό τριήμερο αφιερωμένο στο βιβλίο, τους αναγνώστες και τους συγγραφείς.

Στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2024

Στο Πάρκο Ακρόπολης

Από 10:00 πμ – 10:00 μ.μ

Περισσότερες από 65 εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στις 4 σκηνές του φεστιβάλ: τη λογοτεχνική σκηνή την παιδική σκηνή το Αnαlόyιο στο Πάρκο και την Κεντρική Σκηνή.

Επιφυλάσσουμε φανταστικές στιγμές για τους μικρούς βιβλιοφάγους με βιβλιοπαρουσιάσεις, παιχνίδια, χειροτεχνίες, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ στο πρόγραμμα της Παιδικής Σκηνής.

Η Λογοτεχνική Σκηνή θα φιλοξενήσει συγγραφείς από Κύπρο, Ελλάδα και Κούβα σε ολοήμερα πρόγραμμα το σαββατοκυρίακο του φεστιβάλ.

Στο performance stage Αnαlόyιο στο Πάρκο συγγραφείς θα ερμηνεύσουν επιλεγμένα λογοτεχνικά έργα με μουσική, χορευτική συνοδεία και θεατρικά δρώμενα δημιουργώντας μια εναλλακτική πρόταση μέσα από παραστατικές μορφές.

Το φετινό φεστιβάλ Nicosia Book Fest 2024 αφιερώνεται στη λογοτεχνία και τον πολιτισμό της Λατινικής Αμερικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το πρόγραμμα του Nicosia Book Fest στο APP   https://eventorio.com/download   το οποίο ανανεώνεται καθημερινά με νέες δράσεις, παρουσιάσεις, παραστάσεις και events.

Μείνετε συνδεδεμένοι με την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.nicosiabookfest.com για περισσότερες πληροφορίες και νέα του Φεστιβάλ.