• Αρχική
  • Δράσεις
  • Δράσεις Erasmus+
  • Discussion panels 1 & 2 (Φόρουμ συζήτησης) στη σχολική μας κοινότητα (13-14 Φεβρουαρίου 2025)

Discussion panels 1 & 2 (Φόρουμ συζήτησης) στη σχολική μας κοινότητα (13-14 Φεβρουαρίου 2025)

Ομάδα μαθητών/τριών μας, που συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ του σχολείου μας, διοργάνωσε τα πρώτα Φόρα Συζήτησης (Discussion panels) με θέμα ‘Τα οφέλη που προσφέρει η Ε.Ε. στους πολίτες της, στους τομείς της Εκπαίδευσης και την Υγείας’.  Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2025, συμμετείχαν οι ίδιοι οι μαθητές/τριες, ενώ τις παρακολούθησαν 90 μαθητές/τριες από διάφορα τμήματα του σχολείου μας.

Σκοπός είναι, τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να μεταφέρουν στη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας τις γνώσεις που αποκόμισαν για το συγκεκριμένο θέμα, με απώτερο στόχο την ενεργοποίηση της μαθητικής κοινότητας.

Για να μετρηθεί η πρόοδος στις γνώσεις των συμμαθητών τους καθώς και η αποτελεσματικότητα της συζήτησης, η ομάδα χρησιμοποίησε μικρά κουίζ Kahoot πριν και μετά από τη συζήτηση.

Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέλαβαν!

Άλκης Σταυρινού Γ41, Κυριάκος Φιλίππου Γ34, Αντρέας Παπαϊωάννου Γ2.6, Παναγιώτα Κομπάορε Γ2.6, Άγγελος Αγαθαγγέλου Γ31, Αντριάνα Μαυρίδου Β1.2, Ριάνα Πελοπίδα Β33, Ολίβια Καλογήρου Β42, Αργυρώ Γεωργίου Α25