Συμμετοχή του σχολείου μας στην 5η Μαθητική λογοτεχνική διημερίδα με τίτλο: «Η επέλαση των κόμικς στα Λεύκαρα» (19-20.04.2024)

Tο Λύκειο Ακροπόλεως, το Περιφερειακό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκάρων και το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick συνδιοργάνωσαν την 5η Mαθητική λογοτεχνική διημερίδα με τίτλο: «Η επέλαση των κόμικς στα Λεύκαρα», με τη χορηγία του Υφυπουργείου Πολιτισμού (Σχολεία Πρεσβευτές Πολιτισμού) και της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ. Η διημερίδα, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων. Η φετινή λογοτεχνική διημερίδα είχε ως θέμα το κόμικ και για την πραγματοποίησή της συνεργάστηκαν η συγγραφέας και θεατρολόγος Μιράντα Βατικιώτη, η εικαστικός Τζούλια Γεωργιάδου, ο δημιουργός κόμικς Soloup (Αντώνης Νικολόπουλος) και ο μουσικός Acapella Solo Loop (Δημήτρης Σπύρου).

Στη διημερίδα έλαβαν μέρος οι μαθήτριες του σχολείου μας Άννα Μωυσίδου (Β32) και Άννα Θεοδώρου (Α21), με συνοδό-υπεύθυνη καθηγήτρια τη Φιλόλογο κ.Χρυστάλλα Νεοκλέους.