Αναπτύξτε τις ψηφιακές σας δεξιότητες με το BeWEEN Mobile Game | ευρωπαϊκό έργο BeWEEN

Με χαρά  μοιραζόμαστε μαζί σας εκ μέρους της εταιρείας Future Needs και του ευρωπαϊκού έργου BeWΕΕΝ τα νέα για το εκπαιδευτικό παιχνίδι BeWEEN mobile Game που αφορά την ασφαλή, βιώσιμη και “πράσινη” περιήγηση στο διαδικτυο.

Σας προσκαλούμε να είστε από τους πρώτους εκπαιδευτικούς που θα δοκιμάσετε το παιχνίδι.

Το BeWEEN mobile Game έχει αναπτυχθεί κυρίως για νέους ανθρώπους (11+ ετών), ωστε να αναπτύξει τις “πράσινες” δεξιότητες τους. Έχει αναπτυχθεί από μία ομάδα παιδαγωγών και εκπαιδευτικών οργανισμών εξασφαλίζοντας την καταλληλότητα του παιχνιδιού για χρήση από μαθητές και φοιτητές εντός και εκτός σχολικού ωραρίου. Ως εκπαιδευτική ενότητα πιστεύουμε πως είναι ιδιαίτερα ταιριαστό να απασχολήσει τα παιδιά στην ώρα του μαθήματος της πληροφορικής ή της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.  

Γίνετε από τους πρώτους εθελοντες που θα δοκιμάσουν το παιχνίδι προσωπικά αλλα και μέσα στην τάξη! Θα περιμένουμε το πολύτιμο feedback σας ώστε να βελτιώσουμε το παιχνίδι και το εκπαιδευτικο υλικό στο οποίο βασίστηκε.

Η εκπαιδευτική εφαρμογή είναι για κινητά τηλέφωνα και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Το παιχνίδι είναι διαθεσιμο σε 5 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά. 

Παρακάτω θα δείτε κάποια screenshot: 

  

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι:

To BeWEEN mobile Game είναι το τρίτο αποτέλεσμα έργου Erasmus+ BeWEEN - "Be Well and Green when Digital". Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να εκπαιδεύσει τους παίκτες σχετικά με τον βιώσιμο τρόπο χρήσης ψηφιακών συσκευών και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν επαρκώς (επίπεδο 6) τις εξής ικανότητες: "4.3 Προστασία της υγείας και ευημερίας" και 4.4 Προστασία του περιβάλλοντος" σύμφωνα με το πλαίσιο ψηφιακών ικανοτήτων της Ε.Ε. (DigComp).

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ευρωπαϊκό έργο BeWEEN εδώ: https://www.beween.eu/

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,


--
George Lyssas
Innovation Project Manager
Mobile: + 306980487148
LinkedIn: George Lyssas
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.